Bentränaren Lilltrampan (Sängcykel) - www.gulare.com

Bentränaren Lilltrampan (Sängcykel)

5443

Väger endast 3 kg. 2 års garanti. Lätt och robust. Fästbandet som medföljer gör att inte bentränaren glider. Fotspännet på pedalen är avtagbart. Extra fotstöd (5041) fungerar tillsammans med bentränaren.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
993 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken941.25 kr
15 stycken923.75 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Lilltrampan är i första hand avsedd för sittande träning men kommer även till användning som sängcykel. Då endast ringa motstånd kan ställas in är bentränaren ej tänkt för styrketräning utan för att öka cirkulationen i benen samt för rörelseträning vid te.x;

- I tidig rehabilitering av nyopererade patienter med tex buksnitt.

- Knäopererade patienter för att öka rörlighet i knäet. Knävinkeln justeras genom Lilltrampans avstånd från stolen.

- Patient som pga dålig balans inte kan träna på vanlig cykel.

- Egenträning för bland annat äldre patienter. Då Lilltrampan är så liten och lätt är den idealisk i hemmet för personer med nedsatt cirkulation. Lilltrampan kan även placeras på ett bord för att öka cirkulationen i armarna.

Som tillbehör medföljer ett justerbart band att låsa cykeln runt stolsbenet. Detta för att cykeln inte skall glida iväg på ett glatt golv. Ett annat tips är att ställa den mot en vägg.

Väger endast 3 kg. 2 års garanti. Lätt och robust. Glider inte p.g.a. ett enkelt fästband som medföljer. Fotspännet på pedalen är avtagbart. Extra fotstöd (5041) fungerar tillsammans med bentränaren

Tillbehör