2 varianter
- 50%
Joya Komodo Violet - www.gulare.com
Joya Komodo Violet - www.gulare.com
Joya Komodo Violet - www.gulare.com
Joya Komodo Violet - www.gulare.com

Joya Komodo Violet (37)

846san37

Joya Komodo Violet har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd. På grund av den avancerade designtekniken är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Investera i en högkvalitativ sko!

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Joya Komodo Violet sandal har en mjuk innersula, vilket gör att den är väldigt behaglig att gå och stå på. Sulan ger ett mycket bra stöd för din fot, både under promenad och under stillastående arbete. Denna sko är mycket lämplig om du har besvär med hälsporre, trötta och ömma fötter eller belastningsrelaterad smärta. Sandalen har ett klassiskt utseende med läderremmar ovanpå, tillsammans med ett band bakom hälen, vilket ger support och sandalen sitter bra på foten under gång. Denna sandal är en perfekt kombination av Joyas karaktäristiska mjuka komfortsulor och klassiskt snygga sandaler. Den mjuka sulan stimulerar till varierad belastningsbild och ger även ökad muskelaktivitet i foten. Sulan är uppbyggd i olika lager (Emotion och Puresula) och denna designteknik ger ett överlägset stöd och garanterad komfort för din fot.

Emotion- sulans egenskaper: Emotion har en välgörande, gynnsam effekt när du går. Den är mjuk och skön att stå och gå på och ger en varierad belastningsbild och reducerad kompressionsbelastning för fotsula, häl, vrist, knä, höft och rygg. Den passar utmärkt för gående och stående på platta och/eller hårda underlag.

Pure- sulans egenskaper: Ger ökad stimulering och aktivitet av tå-, fot- och underbensmuskler. Puresulan ger en varierad belastning för fotsula och fot- och benmuskler. Den ger ökad balans och koordinationsträning vid varje steg jämfört med en stum och stabil sko. Sulan bidrar till att minska smärta vid belastningskänsliga fötter.

Joya Komodo Violet har en ergonomiskt utformad sula och lämplig för dig som har något av något av nedanstående besvär: 

  • Hälsporre
  • Trötta och ömma fötter
  • Belastningsrelaterad smärta i fot, knä, höft och rygg
  • Hälkuddesyndrom
  • Knäartros & Höftartros
  • Hälseneinflammation

Eftersom denna sandal minskar kompressionsbelastningen vid varje steg är den lämplig för alla typer av fot, knä, höft och ryggbesvär. Joyas sandal ger dig och din fot en varierad belastningsbild och ökad muskelaktivitet.

Investera i en högkvalitativ sko!

Material:
Ovandel
: Velourläder/Läder

Foder: textil Innersula: Mjuk PU

Egenskaper

Skostorlek
37
Dam/Herr
Dam