3 varianter
Joya Vienna Dark Red - www.gulare.com
Joya Vienna Dark Red - www.gulare.com
Joya Vienna Dark Red - www.gulare.com
Joya Vienna Dark Red - www.gulare.com
Joya Vienna Dark Red - www.gulare.com
Joya Vienna Dark Red - www.gulare.com
Joya Vienna Dark Red - www.gulare.com

Joya Vienna Dark Red (36)

821san36

Joya Vienna Dark Red har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Denna sandal är mycket lätt och har en bred modell för skön komfort. OBS! Eftersom det är en bred modell så är sandeln något stor i storleken.

I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
1495 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Joya Vienna Dark Red är en sandal med en mjuk innersula, vilket gör att den är väldigt behaglig att gå och stå på. Denna sandal är mycket lätt och har en bred modell för skön komfort OBS! Eftersom det är en bred modell så är sandeln något stor i storleken.
Sandalen lämpar sig därför för att ge stöd för din fot, både under promenad och under stillastående arbete. Denna sko är mycket lämplig om du har besvär med hälsporre, trötta och ömma fötter eller belastningsrelaterad smärta. 

Joya Vienna är en perfekt kombination av Joyas karaktäristiska mjuka komfortsulor och klassiskt snygga sandaler. Den mjuka sulan stimulerar till varierad belastningsbild och ger även ökad muskelaktivitet i foten. Sulan är uppbyggd i olika lager och denna designteknik ger ett överlägset stöd och garanterad komfort för din fot. 

Emotion sulans egenskaper: Emotion har en välgörande, gynnsam effekt när du går. Den är mjuk och skön att stå och gå på och ger en varierad belastningsbild och minskad kompressionsbelastning för fotsula, häl, vrist, knä, höft och rygg. Den passar utmärkt för gående och stående på platta och/eller hårda underlag.  

Joya Vienna Dark Red har en ergonomiskt utformad sula och lämplig för dig som har något av något av nedanstående besvär:

  • Hälsporre
  • Trötta och ömma fötter
  • Belastningsrelaterad smärta i fot, knä, höft och rygg
  • Hälkuddesyndrom
  • Knäartros & Höftartros
  • Hälseneinflammation

Denna sandal ger minskad kompressionsbelastning vid varje steg och är därför lämplig för alla typer av fot-, knä-, höft- och ryggbesvär. Joyas sandal ger dig din fot en varierad belastningsbild och ökad muskelaktivitet, vilket är gynnsamt då hela kroppstyngden skall bäras av fötterna. Investera i en högkvalitativ sko!

Material: 
Ovandel: Skinn 
Foder: Textil  
Innersula: Mjuk PU  
Konstruktion (sula): Emotion 
Yttersula: Korkgel 
Färg: Mörkröd   

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor och vill ha rådgivning kring ditt köp. 

Upptäck mer