Kilstöd svart- för ett aktivt sittande - www.gulare.com

Kilstöd svart- för ett aktivt sittande (8 cm)

5413 erbjudande

Gula Rehabs kilkudde/kilstöd. Att sitta så att sitsen lutar något framåt ger en tippning av bäckenbenet och förebygger belastningsskador i rygg och nacke. D36xB38xH8cm

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
186 kr Inkl. moms

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Gula rehabs kilkudde ger dig i sittande position en tippning av bäckenet och aktiverar muskulaturen runt ryggraden likt i stående ställning. Genom bibehållen svank i ländryggen blir det också lättare att hålla nacken och huvudet i rätt position och du förebygger därmed ryggbesvär och belastningsskador. Se till att fötterna vilar mot golvet och lägg gärna till en svankkudde som stöd till ländryggen. 

Gula Rehabs kilstöd är tillverkat i ett miljövänligt cellplastmaterial och medan andra typer av kuddar lätt sjunker ihop så håller vårt kilstöd år efter år. Kilstödet tål vatten och kan tvättas eller spritas av vid rengöring.  

Lägg kilstödet på en lämplig stol hemma eller på ditt arbete. Kilstödet kan också användas för att hitta en bekväm position vid yoga och meditation och kudden är lätt att bära med sig eftersom den väger extremt lite. 

Den blå kilkudden har samma funktion men är något mjukare.  Båda kuddarna kan beställas med en höjd på 8 cm respektive 5 cm.  

Kilstödet säljes och rekommenderas av leg. fysioterapeuter över hela landet.  

Mått: Djup 36 cm, Bredd 38 cm, Höjd 8 cm.  
Vikt: 240 gram
Färg: Svart 

Upptäck mer


Andra köpte också

 • - 15%   (2 dagar kvar )
  Ländryggsstöd McKenzie (0021) - www.gulare.com

  Ländryggsstöd McKenzie (0021)

  Ett ländryggsstöd för stolar med hård ryggdyna som t ex. kontorsstolar och köksstolar.

   
  310 kr 365 kr
   
  6080
 • Kilstöd svart- för ett aktivt sittande - www.gulare.com

  Kilstöd svart- för ett aktivt sittande

  Gula Rehabs kilkudde/kilstöd. Att sitta så att sitsen lutar något framåt ger en tippning av bäckenbenet och förebygger belastningsskador i rygg och nacke. D33xB38xH5cm

   
  160 kr
   
  5412 erbjudande
 • Lillsputnik grön 8 cm hård nabb-boll - www.gulare.com

  Lillsputnik grön 8 cm hård nabb-boll

  Hård, läckert grön massageboll. För dig som vill ha kraftig massage. Säljes styckvis. Finns också i 2-pack, paketerad i trevlig presentförpackning.

   
  63 kr
   
  5017-01