YinYoga Onlineklass- Torsdag 29/4 kl 20-21 - www.gulare.com

YinYoga Onlineklass- Torsdag 29/4 kl 20-21

7000

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Klassen passar dig som söker ökad stillhet, fokus och flexibilitet. YinYoga är skadeförebyggande vid exempelvis för mycket stillasittande eller ensidig träning. Klasslängd: 60 min.

Yinyoga är en meditativ och lugn form av yoga med mjuka positioner i sittande eller liggande som man håller i cirka 3-4 minuter för att öka rörligheten och elasticiteten i bindvävnaderna i kroppen. Yinyoga är mjuk men djupgående och manar till reflektion. I slutet på klassen kommer du uppleva ökad inre balans och närvaro.

 Klassen främjar:

  • Fysisk rörlighet och flexibilitet
  • Andningen
  • Kroppsmedvetenhet
  • Mental klarhet

Du behöver:
Bekväma kläder som du kan röra dig obehindrat i och ett mjukt underlag, exempelvis en vanlig matta. Du behöver också filtar och kuddar. Du kan investera i särskilda yoga props (bolster, klossar, ögonpåse m.m) eller ta vad du har hemma i form av kudde, filtar, sjal etc. Se länken här för att komma till våra yogamattor/props
Du behöver inga förkunskaper, med ett öppet sinne kommer du långt.


 

Hur går det till?Hur går det till att köpa ett yoga-online pass?
Klicka på den gröna köpknappen för att lägga passet i varukorgen. När du genomfört köpet får du efter några minuter en bekräftelse på ditt köp till din mailadress. Efter cirka 20 minuter kommer ett till mail med ytterligare instruktioner och en länk till zoom-mötet där online-klassen hålls.

Du kan köpa din plats på klassen fram till en timma innan passet startar.

Hur fungerar tekniken? Du behöver uppkoppling till internet och möjlighet att logga in på gratistjänsten Zoom. Du kan hela tiden följa läraren genom bild och med ljud och du kan välja att ha din egen kamera på eller avstängd. Om du inte har använt Zoom tidigare behöver du börja med att skapa ett konto (gratis), följ länk https://zoom.us/download. Lättast är att följa klassen på dator eller platta men det finns också en app för mobiltelefoner – blå logga med filmkamera.

Vad behöver jag för yogautrustning? Inom olika inriktningar använder man sig, mer eller mindre av, ett antal olika "props", s.k. hjälpmedel. Dessa är ej nödvändiga men behjälpliga för att kunna bibehålla en bra hållning och som stöd för leder och muskler. Detta är särskilt viktigt i YinYoga och RestorativeYoga. Du kan använda filtar, kuddar, klossar och bälte eller skärp/sjal samt ögonpåse. Du kan investera i särskilda yoga props, tryck här för att komma till yogaprodukterna, eller ta vad du har hemma.

Tillbehör

 • Välj
  Färg
  Bolster - www.gulare.com

  Bolster

  Bolster med en fyllning av boveteskal hjälper dig till fördjupad stretch eller som ett stöd vid alla typer av yoga. 60x22 cm.

   
  595 kr
   
  6184
 • Yogabälte - www.gulare.com

  Yogabälte

  Yogabälte i bomull hjälper dig fördjupa dina rörelser och stabilisera dina yogapositioner.

   
  139 kr
   
  6187
 • Yogakloss kork - www.gulare.com

  Yogakloss kork

  Yogablock- ett viktigt hjälpmedel/props som ger stöd i alla typer av yoga, för både nybörjare och avancerade. Stabiliserar dina positioner och stödjer kroppen till en bättre hållning.

   
  149 kr
   
  6188
 • - 11%
  Stora Yogapaketet - www.gulare.com

  Stora Yogapaketet

  Perfekt paket för dig som vill börja yoga.

   
  1495 kr 1677 kr
   
  6190
 • Välj
  Färg
  Ögonkudde - www.gulare.com

  Ögonkudde

  Lägg över ögonen eller som en tyngd mot bröstkorgen. Hjälper dig att slappna av.

   
  139 kr
   
  6193

Andra köpte också