Arthro Creme Kylkräm - www.gulare.com

Arthro Creme Kylkräm

8071

Arthro Creme är din pålitliga följeslagare för att hantera ledproblem på ett effektivt sätt. Den här unika kylkrämen är utformad för att ge dig lindring från ledsmärta och svullnad,

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
150 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Arthro Creme är en särskilt utformad kylkräm som används för att behandla olika problem med lederna. Den här krämen är effektiv för att lindra smärta och svullnad i lederna samt minska inflammationen. Arthro Creme innehåller viktiga ingredienser som kondroitinsulfat, MSM och glukosaminsulfat, vilka tillsammans bidrar till att förstärka krämens effekt.

Användning:
För att använda Arthro Creme, applicera krämen 2-3 gånger om dagen på de områden där du upplever smärta i lederna. Det är viktigt att undvika kontakt med ögonen, slemhinnor och sår. Förvara krämen utom räckhåll för barn och använd den endast externt på huden.

Observera!
Det är viktigt att notera att Arthro Creme inte rekommenderas för barn, gravida kvinnor eller ammande mödrar. Om du har diabetes eller är under 18 år bör du rådfråga din läkare innan du använder krämen. Dessutom kan produkten orsaka allergiska reaktioner hos personer som är allergiska mot skaldjur, så var försiktig om du har en sådan allergi.