• Frakt 39kr
 • Snabba leveranser
 • 30 dagars öppet köp

Momsvisning

Sök
Varukorg
produkt info totalt
Summa 0.00 kr

Fotvård/Skor - Skor

Joya skor har en utvecklad, unik designteknik som resulterar i fantastiskt bekväma skor. Deras patenterade, sviktande sulor ger användaren en skön avlastning för fötterna, benen och ryggen hela dagen. Skorna är väldigt effektiva om du har problem med benhinneinflammation, hälsporre och avlastar vid artros. Joya innehar stämpeln AGR, vilket gör att deras produkter klassas som särskilt ryggvänliga.  

 

AGR- certifierade skor  
Joya Shoes är certifierade enligt AGR som är en pålitlig kvalitetsmärkning som tilldelas produkter som är särskilt bra för ryggen. AGR Quality Label hjälper konsumenten att känna igen produkter som stöder ryggraden och muskuloskeletala systemet, samtidigt som ryggen ska avlastas. Förbundet AGR (Action Gesunder Rucken) består av en kommission av medicinska experter som är helt oberoende av detaljhandeln. Läs mer om AGR här:  Aktion Gesunder Rücken (AGR) 

Investera i en Joyasko - din kropp kommer tacka dig varje dag!     

 

Mät din skostorlek rätt- klicka här för instruktioner

 

Gratis retur vid byte av storlek eller modell. 

Psst! Choose a model to view fitting products

Visar 23 produkter
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Santiago STX Black/Grey - www.gulare.com

  Joya Santiago STX Black/Grey

  En robust outdoor-sko, en kombination av den skönaste komforten och högsta kvalitén. Med en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot är denna vandringskänga lämplig för promenad, skogstur och lätt hiking varje dag. Skon har en mjuk dämpning och är perfekt för dig som har fot-, rygg- eller knäproblem, tack vare Joyas utvecklade teknik.

   
  2065 kr 2295 kr
   
  400641
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Electra SR Black - www.gulare.com

  Joya Electra SR Black

  Electra SR Black har ett sportigt utseende och en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot. Denna sko är anti-slip och mycket lämplig för både inomhusarbete tex restaurang eller offentlig miljö och som fritidssko.

   
  1885 kr 2095 kr
   
  40053613
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Amalfi II Black Snake - www.gulare.com

  Joya Amalfi II Black Snake

  Joya Amalfi II Black sandal är en lättviktssandal med en mjuk innersula, vilket gör att den är väldigt behaglig att stå och gå på. Den har ett klassiskt utseende med läderremmar ovanpå, tillsammans med ett band bakom hälen, vilket gör att den sitter bra på foten under stegen. Emotion-sulan kombinerar Joyas karaktäristiska mjuka komfortsulor med mer traditionella modeklassiska sandaler. Den mjuka sulan stimulerar till varierad belastningsbild och ökad muskelaktivitet i foten.

   
  1345 kr 1495 kr
   
  400436
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Dynamo Classic - www.gulare.com

  Joya Dynamo Classic

  Högkvalitativ mocka kombinerat med en skön komfort gör Dynamo till en sko du vill använda varje dag. En skön vardagssko, som passar både för både city och promenaden. Med en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot är denna högkvalitativa mockasko lämplig för promenad varje dag. Skon har en mjuk dämpning och är perfekt för dig som har fot, rygg eller knäproblem, tack vare Joyas utvecklade sulteknik.

   
  1885 kr 2095 kr
   
  40033613
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Montana Boot PTX - www.gulare.com

  Joya Montana Boot PTX

  En robust outdoorsko, kombinerat med den skönaste komforten och högsta kvalitén. Med en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot är denna outdoorsko lämplig för promenad, skogstur och lätt hiking varje dag. Skon har en mjuk dämpning och är perfekt för dig som har fot, rygg eller knäproblem tack vare Joyas utvecklade teknik.

   
  2065 kr 2295 kr
   
  40023723
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Tiffany STX Black - www.gulare.com

  Tiffany STX Black

  Denna sköna, varmfodrade vintersko har en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot. Skon har en mjuk dämpning och är perfekt för dig som har fot, rygg eller knäproblem tack vare Joyas utvecklade teknik.

   
  2155 kr 2395 kr
   
  400037
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya London II - www.gulare.com

  Joya London II

  London II har den perfekta kombinationen av en snygg, klassisk höst-boot i Chelseastil, kombinerat med den högsta komforten! Med en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot är denna höstsko lämplig som promenad och citysko- varje dag. Skon har en mjuk dämpning och är perfekt för dig som har fot, rygg eller knäproblem tack vare Joyas utvecklade teknik.

   
  1975 kr 2195 kr
   
  40013613
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Altai STX Black (herr) - www.gulare.com

  Joya Altai STX Black (herr)

  En robust outdoor- känga, en kombination av den skönaste komforten och högsta kvalitén. Med en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot är denna vandringskänga lämplig för promenad, skogstur och lätt hiking varje dag. Skon har en mjuk dämpning och är perfekt för dig som har fot, rygg eller knäproblem tack vare Joyas utvecklade teknik.

   
  2245 kr 2495 kr
   
  171out43
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Rachel Beige Metallic - www.gulare.com

  Joya Rachel Beige Metallic

  Joya Rachel Beige Metallic har en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot. Passar perfekt som city, promenad och aktivitetssko.

   
  1885 kr 2095 kr
   
  832cas37
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Flash Black (herr) - www.gulare.com

  Joya Flash Black (herr)

  Joya Flash Black är en mjuk och komfortabel vardags-, city- och aktivitets sko som har en mjuk innersula, vilket gör att den är väldigt behaglig att gå och stå på. En skön sko som lämpar sig både vardag, city och fritidsaktiviteter. Joya Flash Black är mycket lämplig om du har besvär med hälsporre, trötta och ömma fötter eller belastningsrelaterad smärta. Den mjuka sulan stimulerar till varierad belastning och ger även ökad muskelaktivitet i foten. Sulan är uppbyggd i olika lager och denna designteknik ger ett överlägset stöd och garanterad komfort för din fot.

   
  1750 kr 1945 kr
   
  154spo41
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Flash SR Black (herr) - www.gulare.com

  Joya Flash SR Black (herr)

  Joya Flash SR Black har en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot. Denna sko är anti-slip och är en mycket lämplig arbetssko t.ex. inom restaurang eller andra offentliga miljöer.

   
  1885 kr 2095 kr
   
  168wrk43
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya ID Casual W Onyx (dam) - www.gulare.com

  Joya ID Casual W Onyx (dam)

  Denna sko har en soft- roll sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Med en avancerad design är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller rygg. Oslagbart skön och bekväm sko!

   
  2155 kr 2395 kr
   
  ID-Casual-Onyx3723
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Tony Night (herr) - www.gulare.com

  Joya Tony Night (herr)

  Vardags och citysko i svart mocca och läder med mjuk och skön sula. Extremt skön sko med mjuk dämpning för både framfot och häl och tillräckligt stabil för aktivitet på både jämnt och ojämnt underlag.

   
  1705 kr 1895 kr
   
  062spo4323
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Paris II Burgundy (dam) - www.gulare.com

  Joya Paris II Burgundy (dam)

  Joya Paris II Burgundy har en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot. Skon är väldämpad och har rymlig tåbox. Passar perfekt som city, promenad och aktivitetssko.

   
  1795 kr 1995 kr
   
  695cas3700
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Malibu W SR (Dam) - www.gulare.com

  Joya Malibu W SR (Dam)

  Vardags och aktivitetssko i älgläder, velour och textil med mjuk och skön sula. Extremt skön sko med mjuk dämpning för både framfot och häl och tillräckligt stabil för aktivitet på både jämnt och ojämnt underlag.

   
  2065 kr 2295 kr
   
  725cas381/3
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Emma Navy (dam) - www.gulare.com

  Joya Emma Navy (dam)

  Joya Emma Navy (dam) har en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot. Skon är väldämpad och tillverkad i högkvalitativt läder, vilket ger en hållbar komfort. Skon passar perfekt för att använda varje dag.

   
  1705 kr 1895 kr
   
  787cas37 2/3
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Liverpool Dark Brown (herr) - www.gulare.com

  Joya Liverpool Dark Brown (herr)

  Joya Liverpool Dark Brown har den perfekta kombinationen av en snygg, klassisk höst-boot, kombinerat med den högsta komforten! Med en ergonomiskt utformad sula, som ger både komfort, avlastning och stöd för din fot är denna höstsko lämplig som promenad och citysko- varje dag. Skon har en mjuk dämpning och är perfekt för dig som har fot, rygg eller knäproblem tack vare Joyas utvecklade teknik.

   
  2065 kr 2295 kr
   
  167cas41
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya IQ SR Black Slip-in (Unisex) - www.gulare.com

  Joya IQ SR Black Slip-in (Unisex)

  Denna Joyasko är en ergonomiskt utformad slip-in, som ger både avlastning och stöd för din fot. Skon har en mjuk dämpning och en anti-slip sula som gör denna sko till en utmärkt arbetssko, i bland annat blöta restaurangkök eller på sjukhuset/vårdcentralen.

   
  1705 kr 1895 kr
   
  548sli3613
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Capri III Navy (Herr) - www.gulare.com

  Joya Capri III Navy (Herr)

  Denna sandal har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Med en avancerad design är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Investera i en högkvalitativ sko!

   
  1705 kr 1895 kr
   
  115san41
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Capri III Brown (Herr) - www.gulare.com

  Joya Capri III Brown (Herr)

  Joya Capri III Brown har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Joya har en avancerad design och är förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Investera i en högkvalitativ sko!

   
  1705 kr 1895 kr
   
  156san40
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Komodo Violet - www.gulare.com

  Joya Komodo Violet

  Joya Komodo Violet har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd. På grund av den avancerade designtekniken är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Investera i en högkvalitativ sko!

   
  1705 kr 1895 kr
   
  846san36
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Max II Black (Herr) - www.gulare.com

  Joya Max II Black (Herr)

  Denna sandal har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Med en avancerad design är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Investera i en högkvalitativ sko!

   
  1615 kr 1795 kr
   
  172sli 43
 • Välj
  Storlek
  - 10%
  Joya Vienna Dark Red - www.gulare.com

  Joya Vienna Dark Red

  Joya Vienna Dark Red har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Denna sandal är mycket lätt och har en bred modell för skön komfort. OBS! Eftersom det är en bred modell så är sandeln något stor i storleken.

   
  1345 kr 1495 kr
   
  821san36
laddar