• Säker betalning

 • Snabba leveranser

 • 30 dagar öppet köp

Momsvisning

Sök
Varukorg
produkt info totalt
Summa 0.00 kr

Hundrehab och balansträning - Digitala kurser

Visar 4 produkter
 • Kurs Aktiveringsstenar/halvbollar - www.gulare.com

  Kurs Aktiveringsstenar/halvbollar

  Den här kursen har fokus på att lägga en sund och stark grund för dig som vill träna med Aktiveringsstenar/halvbollar. Övningarna ökar i svårighetsgrad allt eftersom kursens gång.

   
  299 kr
   
  9089
 • Grundkurs balansbollsträning - www.gulare.com

  Grundkurs balansbollsträning

  En grundkurs för den som vill bekanta sig med balansträning, eller kanske vill få en påminnelse om grunderna. 4 tillfällen á 30 minuter. Nedsatt pris på kursen eftersom det är inspelat material/repriser men du har ändå tillträde till den privata Facebook-gruppen där vi svarar på frågor.

   
  449 kr
   
  9080
 • Balansträning för Agilityhundar - www.gulare.com

  Balansträning för Agilityhundar

  Den här kursen riktar sig till dig som tränar agility. Övningarna är anpassade för att bygga en stark agilityhund med hänsyn till att förebygga de vanliga skadorna man ser inom sporten. Inspelat material, 3 tillfällen á 30 min. OBS! Förkunskaper grundkurs eller motsvarande rekommenderas. Nedsatt pris på kursen eftersom det är inspelat material/repriser men du har ändå tillträde till den privata Facebook-gruppen där vi svarar på frågor.

   
  349 kr
   
  9084
 • Balansträna för stark rygg - www.gulare.com

  Balansträna för stark rygg

  Har du en hund som av en eller annan anledning behöver bli starkare i sin rygg och bål? Kanske har du en hundras med lång rygg? Då är detta kursen för dig. Nedsatt pris på kursen eftersom det är inspelat material/repriser men du har ändå tillträde till den privata Facebook-gruppen där vi svarar på frågor. Kurslängd 45 min.

   
  249 kr
   
  9088
laddar