5 varianter
Bloccs hela armen - www.gulare.com

Bloccs hela armen (1-3 år)

6032

Duschskydd och badskydd. Det vattentäta skyddet för dig som har fått ditt ben gipsat.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
315 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken298.75 kr
15 stycken283.75 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Duschskydd och badskydd. Det vattentäta skyddet för dig som har fått ditt ben gipsat. Nu slipper du ligga på stranden/poolen och se på när alla andra badar. Enkelt och smidigt även hemma när du skall duscha. Se storlekstabell nedan.

Material: BLOCCS Dusch & Badskydd är tillverkad av naturgummi och är en naturprodukt och anses ofarligt.

OBS: Naturgummi kan emellertid orsaka en allergisk reaktion. Den som tidigare upplevt en allergisk reaktion mot naturgummi ska undvika kontakt med det.

Bruksanvisning: Ta enkelt på BLOCCS Dusch & Badskydd genom att först vika ned halva, så att förseglingen är längst ned. Ta först på hälften och rulla sedan upp återstående del, tills förseglingen sitter rätt ovanför bandaget eller gipset.

Använda tillvalet BLOCCS Dusch & Badskydd applikator: Har du köpt en applikatorring som tillval, stannar denna kvar inuti skyddet. BLOCCS Dusch & Badskydd ska därför inte sänkas ned helt i vatten när applikatorn används. Den är perfekt att duscha med. Applikatorn är utformad för kunder som kanske tycker att det är svårt att ta på skyddet med en hand.

Försiktighetsåtgärder: Naturgummi kan vara halt när det är fuktigt. Du bör använda en badmatta i dusch eller bad och vara noga med att stiga på mattan. En matta med halkskydd eller handduk bör läggas på golvet för att stiga på när du lämnar duschen eller badet. Eftersom BLOCCS Dusch & Badskydd är tillverkat av naturgummi bör du ta av alla vassa smycken och vara försiktig så att du inte sticker hål med naglarna. Om det förefaller finnas vassa eller skarpa kanter på gipset bör dessa täckas med tejp eller elastisk binda, särskilt om gipset är av glasfibertyp.

 

Skötsel & Förvaring: BLOCCS Dusch & Badskydd kan tvättas i varmt vatten och ska sedan omsorgsfullt torkas ut- och invänt. Om insidan pudras lätt med talk blir skyddet lättare att ta på. Torka inte skyddet i torktumlare eller på ett element.