7 varianter
Bloccs Arm - www.gulare.com
Bloccs Arm - www.gulare.com
Bloccs Arm - www.gulare.com

Bloccs Arm (Barn XS)

6095

Bloccs ger vattentätt skydd vid gipsad hand eller underarm. Skyddar gipset vid dusch och bad! Snabb leverans, lägg din order innan kl 13.00 och vi skickar samma dag (vardag).

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
349 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Slipp att ligga vid stranden/poolen och se på när alla andra badar! Detta vattentäta skydd möjliggör bad och duschning, även med gipsad arm. Perfekt om du skall ut och resa, enkelt och smidigt även hemma när du skall duscha. Även lämplig för barn. Se storlekstabell nedan. Snabb leverans, lägg din order innan kl 13.00 och vi skickar samma dag (vardag).

Bruksanvisning: Ta enkelt på BLOCCS Dusch & Badskydd genom att först vika ned halva, så att förseglingen är längst ned. Ta först på hälften och rulla sedan upp återstående del, tills förseglingen sitter rätt ovanför bandaget eller gipset.

Material: BLOCCS Dusch & Badskydd är tillverkad av naturgummi och är en naturprodukt. Naturgummi kan orsaka en allergisk reaktion. Om du tidigare upplevt en allergisk reaktion mot naturgummi är Bloccs inte lämplig för din hud.

Försiktighetsåtgärder: Naturgummi kan vara halt när det är fuktigt. Du bör använda en badmatta i dusch eller bad och vara noga med att stiga på mattan. En matta med halkskydd eller handduk bör läggas på golvet för att stiga på när du lämnar duschen eller badet. Eftersom BLOCCS Dusch & Badskydd är tillverkat av naturgummi bör du ta av alla vassa smycken och vara försiktig så att du inte sticker hål med naglarna. Om det förefaller finnas vassa eller skarpa kanter på gipset bör dessa täckas med tejp eller elastisk binda, särskilt om gipset är av glasfibertyp.

Skötsel & Förvaring: BLOCCS Dusch & Badskydd kan tvättas i varmt vatten och ska sedan omsorgsfullt torkas ut- och invänt. Om insidan pudras lätt med talk blir skyddet lättare att ta på. Torka inte skyddet i torktumlare eller på ett element.

 Storleksguide: Det viktigaste måttet är omkretsen.Omkretsen mäts runt armen ovanför gipset/förbandet. Längden är ett minimått och det är inga problem om skyddet är längre än vad som är nödvändigt.Längden mäts ifrån fingerspetsen till strax ovanför gipset/förbandet

Kroppsdel:Storlek:OmkretsLängd:Pris:
Arm Barn XS 16-18 cm 33 cm 349kr
Barn S 17-19 cm 43 cm 349kr
Barn M 18-22 cm 52 cm 349kr
Barn L 20-26 cm 53 cm 349kr
Barn XL 22-28 cm 66 cm 349kr
Vuxen Kort 26-36 cm 55 cm 349kr
Vuxen Lång 28-38 cm 72 cm 349kr

Upptäck mer


Andra köpte också

 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Tigergrepp Svart - www.gulare.com

  Tigergrepp Svart

  Med Tigergreppet får du ett större, mjukare och ett stötdämpande grepp utan viktökning. Röret är mjukt, smidigt, starkt och vätskeavstötande. Tigergreppet har lång livslängd och kan lätt tvättas av.

   
  184 kr
   
  5703
 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Tigergrepp - www.gulare.com

  Tigergrepp

  Med Tigergreppet får du ett större, mjukare och ett stötdämpande grepp utan viktökning. Röret är mjukt, smidigt, starkt och vätskeavstötande. Tigergreppet har lång livslängd och kan lätt tvättas av.

   
  184 kr
   
  5700