2 varianter
Donut boll - www.gulare.com
Donut boll - www.gulare.com
Donut boll - www.gulare.com
Donut boll - www.gulare.com

Donut boll (+ bollplatta)

7026

Balansboll designad som en Donut, och som passar hundar i alla storlekar!

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
729 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Donutbollen är en balansprodukt som passar hundar i alla storlekar! Små och medelstora hundar kan balansera med alla fyra ben på Donutbollen. Stora hundar kan placera sina framben för stretching, styrketräning och balansarbete. Bakbenen kan placeras på Donutbollen för stärkande träning av frambenen och kroppshållningen. 

Bollen är designad som en Donut men endast med ett hål på undersidan för att förhindra att hundens ben ska glida ner. Hålet i botten skapar en extra instabilitet för att uppnå ett större muskelengagemang hos hunden.

Donuten kan användas i kombination med en bollplatta för att den inte ska glida eller rulla. När du trycker Donut-bollen mot balansplattan så suger den sig mot basen. Passar till den stora bollplattan som funkar med Disco Sport. Om du redan har en bollplatta kan du köpa Donutbollen separat.Obs pump medföljer ej.

Specifikationer:
Diameter: Maxmått 65 cm
Höjd: 32 cm (ej inräknat bollplattan)
Färg: Limegrön
Maxvikt: 120 kg
Tillverkas i Europa
(Fri från latex, bly, BPA och ftalater)

OBS!
Pluggen för Donut bollen finns i en liten plastpåse som är inbäddad i öppningen längst upp eller ned på produkten. Var försiktig så att du inte förlorar den när du tar ut den ur påsen! 
Donut bollen är tillverkad av ett tjockt och mjukt material som är "Burst resistent". För att få produkten maximalt uppblåst så kan det vara nödvändigt att låta produkten vila över natten innan man pumpar in den sista luften som krävs för att rynkorna i gummit ska slätas ut. Maxmått på produkten ska inte överskridas! 

PUMP MEDFÖLJER EJ!

 

Tillbehör

 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Pump Effektiv för pluggventil - www.gulare.com

  Pump Effektiv för pluggventil

  Dubbelverkande pump med bekvämt handtag. Blåser snabbt upp små och medelstora bollar och balansprodukter (upp till Ø 75 cm).

   
  Från 79 kr
   
  7018
 • Training Bites Grainfree Beef - www.gulare.com

  Training Bites Grainfree Beef

  Små goda och nyttiga belöningsbitar som din hund kommer att älska! Perfekt att ge din bästa vän vid belöningsbaserad träning som t.ex balansträning eller nya trix och kommandon.

   
  79 kr
   
  9040

Andra köpte också