- 20%
Flexvit - Multiankare - www.gulare.com

Flexvit - Multiankare

6113

Det smarta fästet som gör FLEXVIT banden ännu mer flexibla.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
124.80 kr Inkl. moms
156 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

En av de största fördelarna med FLEXVIT-banden är den stora mängden av övningar som är möjliga. Med FLEXVIT - Multiankare blir antalet övningar i princip oändligt, endast fantasin sätter gränsen. Från core-träning till stabilitetsträning till styrketräning av hela kroppen - allt är möjligt. Så varje rum, vare sig det är hemma, på kontoret eller på hotellet, blir ett litet gym.

FLEXVIT - Multiankare kan fästas på nästan alla dörrar. Det är speciellt utformat för fästning på gångjärnssidan men passar oftast lika bra oavsett sida. Använd den sida av dörren med bäst utrymme. Fästet placeras steglöst på valfri höjd från topp till botten.

Tack vare den robusta karbinhaken kan banden fästas säkert på multiankaret. Passar till FLEXVIT - Multi, FLEXVIT - Resist och FLEXVIT - Revolve. Det innovativa vävda materialet i FLEXVIT-banden garanterar en säker träning, eftersom det - trots eventuell friktion mot karbinhaken - inte blir någon gummi-nötning jämfört med konventionella latexband.

Produktegenskaper:

 • - Storlek: Längd: ca 20 cm, Bredd: ca 6 cm
 • - Tillverkad i Tyskland

OBS: FLEXVIT Multiankare är inte ett träningsredskap i sig utan fungerar enbart som ett fäste för FLEXVIT-banden på en dörr. FLEXVIT-band ingår inte och måste köpas separat.

Andra köpte också

 • Välj
  Färg & Motstånd
  - 20%
  Flexvit Multi - www.gulare.com

  Flexvit Multi

  Flexvit Multi är förmodligen vårt mest mångsidiga fitnessband.

   
  Från 375.20 kr 469 kr
   
  6107
 • Välj
  Färg & Motstånd
  - 20%
  Flexvit Mini - www.gulare.com

  Flexvit Mini

  Flexvit Mini är liten, lätt och praktisk. Den som inte vill gå miste om sin träning under resan kommer att hitta den perfekta resekompisen i minibanden.

   
  135.20 kr 169 kr
   
  6100-01