Balansträna för starka framben- START 22/5 - www.gulare.com

Balansträna för starka framben- START 22/5

9086

Har du en hund som av en eller annan anledning behöver bli starkare fram? Då är detta kursen för dig. Datum: 22/5 kl 19.00. Kurslängd 45 min.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
350 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Har du en hund som av en eller annan anledning behöver bli starkare fram? Då är detta kursen för dig.

Här går vi igenom hur du tryggt och säkert kan bygga upp muskulaturen i framdelen på din hund. Vi tar hänsyn till de vanligaste diagnoserna i frambenen samt pratar teknik för att din hund ska kunna träna utan smärta. Kursen ger dig kunskap och inspiration så att du kan fortsätta träna på egen hand.

Vem kan vara med?

Kursen är framtagen med tanke på de hundar som är lite svagare i frampartiet av olika anledningar. Det kan vara besvär från bogar, armbågar eller handleder. Kanske har din hund alltid varit lite tunn i fronten eller så behöver den bygga muskler av annan anledning. Eller för dig som bara är sugen på en riktigt stark framdel utan ovannämnda anledningar, är också välkommen att delta på kursen.

Instruktören gör övningar med en Australian Shepard och använder följande:

Stor balansdisk Disco-Dog

En Donut-boll Donut.  Alternativt kan du välja en balansboll, tex Bobath-boll 55 cm eller en lägre pall. Har du en liten hund så välj en mindre boll, kontakta oss om du är osäker på storlek. 

Självklart kan du vara med utan dessa produkter. Övningarna kan göra spå golvet, en soffkudde eller något motsvarande som du har på kontoret.

Kursen spelas in och du kan se kursen tillfällena i efterhand under ett års tid. Om och om igen.

Vi bjuder också in dig som deltar i vår Facebookgrupp där vi kan pratar balansträning och ge varandra tips och råd.

Datum: 22/5 kl 19.00

Kurslängd: 45 min. 


Specifikationer

Samtliga kurser spelas live och kommer även att finnas tillgängliga som inspelat material för deltagare i efterhand. Vi bjuder också in till en samlad Facebookgrupp där man kan ställa frågor, få feedback och dela sin träning.

Träningen skall inte ersätta rehabilitering utan kan ses som ett komplement. Övningarna som ges är förslag och inte individanpassade rekommendationer. Deltagaren tar själv ansvar för sin hunds övningar och välbefinnande.

Hur går det till att köpa en olinekurs?
När du genomfört köpet får du efter några minuter en bekräftelse på ditt köp till din mailadress. Efter cirka 20 minuter kommer ett till mail med ytterligare instruktioner och en länk till zoom-mötet där onlinekursen hålls.

Hur fungerar tekniken?
Du behöver uppkoppling till internet och möjlighet att logga in på gratistjänsten Zoom. Du kan hela tiden följa instruktören genom bild och med ljud och du kan välja att ha din egen kamera på eller avstängd. Om du inte har använt Zoom tidigare behöver du börja med att skapa ett konto (gratis), följ länk https://zoom.us/download. Det går också bra att ansluta som gäst.

Lättast är att följa klassen på dator eller platta men det finns också en app för mobiltelefoner.

 

Tillbehör

 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Disco-Dog - www.gulare.com

  Disco-Dog

  Stor balansplatta 55 cm för koordinations- och rehabövningar.

   
  Från 579 kr
   
  5101H
 • Välj
  Varianter
  Donut boll - www.gulare.com

  Donut boll

  Balansboll designad som en Donut, och som passar hundar i alla storlekar!

   
  Från 395 kr
   
  7027
 • Training Bites Grainfree Beef & Beetroot - www.gulare.com

  Training Bites Grainfree Beef & Beetroot

  Små goda och nyttiga belöningsbitar som din hund kommer att älska! Perfekt att ge din bästa vän vid belöningsbaserad träning som t.ex balansträning eller nya trix och kommandon.

   
  79 kr
   
  9041

Upptäck mer