Balansträning för små hundar- START 24/4 - www.gulare.com

Balansträning för små hundar- START 24/4

9081

Den här kursen är till dig som har en hund av mindre storlek. Vi har anpassad balansdiskar och övningar till de mindre hundarna. Vi kommer att gå igenom 4 grundövningar som ger dig en stark grund att jobba vidare från. Datum 24/4 kl 16.00. Kurslängd 30 minuter.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
199 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Den här kursen är till dig som har en hund av mindre storlek. Vi har anpassad balansdiskar och övningar till de mindre hundarna. Vi kommer att gå igenom 4 grundövningar som ger dig en stark grund att jobba vidare från. Du kommer att få med dig bra tips och råd på vad som är viktigt att tänka på vid träningen av mindre hundar och förhoppningsvis massor med inspiration till fortsatt träning.

På den här kursen kommer vi att använda olika balansdiskar.

 

Instruktören gör övningar med följande balansredskap:

Två små balansdiskar Dynair Balans Mini 

Fyra små plattor Disco-Bocce plattor

Självklart kan du vara med utan dessa produkter. Övningarna kan göra spå golvet, en soffkudde eller något motsvarande som du har hemma.

Kursen spelas in och du kan se kursen i efterhand under ett års tid. Om och om igen.

Vi bjuder också in dig som deltar i vår Facebookgrupp där vi kan pratar balansträning och ge varandra tips och inspiration.

Datum:

24/4 kl 16.00 

Kurslängd: 30 minuter.

 


Specifikationer

Samtliga kurser spelas live och kommer även att finnas tillgängliga som inspelat material för deltagare i efterhand. Vi bjuder också in till en samlad Facebookgrupp där man kan ställa frågor, få feedback och dela sin träning.

Träningen skall inte ersätta rehabilitering utan kan ses som ett komplement. Övningarna som ges är förslag och inte individanpassade rekommendationer. Deltagaren tar själv ansvar för sin hunds övningar och välbefinnande.

Hur går det till att köpa en olinekurs?
När du genomfört köpet får du efter några minuter en bekräftelse på ditt köp till din mailadress. Efter cirka 20 minuter kommer ett till mail med ytterligare instruktioner och en länk till zoom-mötet där onlinekursen hålls.

Hur fungerar tekniken?
Du behöver uppkoppling till internet och möjlighet att logga in på gratistjänsten Zoom. Du kan hela tiden följa instruktören genom bild och med ljud och du kan välja att ha din egen kamera på eller avstängd. Om du inte har använt Zoom tidigare behöver du börja med att skapa ett konto (gratis), följ länk https://zoom.us/download. Det går också bra att ansluta som gäst.

Lättast är att följa klassen på dator eller platta men det finns också en app för mobiltelefoner.

 

Tillbehör

 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Dynair Balans Mini - www.gulare.com

  Dynair Balans Mini

  Luftfyllda små balansplattor för att träna balans, koordination, styrka och stabilitet.

   
  Från 349 kr
   
  5803-01H
 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Disco bocceplatta - www.gulare.com

  Disco bocceplatta

  4 stycken gula mjuka plattor som inte glider. Passar bra för gång- och balansträning.

   
  Från 140 kr
   
  5200-04H
 • MINI Training Bites Grainfree Chicken - www.gulare.com

  MINI Training Bites Grainfree Chicken

  Små goda och nyttiga belöningsbitar som din hund kommer att älska! Perfekt att ge din bästa vän vid belöningsbaserad träning som t.ex balansträning eller nya trix och kommandon. Passar små- och mellanstora hundar då bitarna är extra små.

   
  79 kr
   
  9043

Upptäck mer