3 varianter
Handiflex- för kontraherade fingrar - www.gulare.com

Handiflex- för kontraherade fingrar (Small)

5680

Handiflex motverkar stela leder och skador på huden genom att räta ut lederna och hålla huden torr hos personer med kontraherade fingrar.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
139 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken129.00 kr
15 stycken120.00 kr

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

En längre tids rörelsenedsättning i händerna ger kontraktioner, musklerna dras ihop och ställer sig i fel vinkel, samt gör lederna stela. Det kan ofta bli varmt och fuktigt mellan fingrar och handflata vilket ger en gynnsam grogrund för svampinfektioner. En annan komplikation är att naglarna kan skära in i handflatan. 

Handiflex rätar ut lederna och genom sin utarbetade passform ligger kudden stabilt på plats i handen. Uträtningen kan ske successivt genom att börja med en mindre storlek och sedan öka efter hand. En annan möjlighet är variation mellan olika grad av uträtning. 

Ytterhöljet tillverkas i stretchtyg av bomull. Materialen är luftiga vilket minskar risk för svamp samtidigt som de är tvättbara i 60 grader.

Användare av Handiflex kan vara personer som drabbats av Parkinsons sjukdom, Cerebral Parés, reumatiska sjukdomar, hjärn- och ryggmärgsskada som leder till förlamning, Stroke, Multipel skleros, ALS, koma. 

Handiflex finns även i storlekarna Medium och Large. Färger på tyget kan variera.

Tillverkas i Sverige.

 

 

Andra köpte också

 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Tigergrepp - www.gulare.com

  Tigergrepp

  Med Tigergreppet får du ett större, mjukare och ett stötdämpande grepp utan viktökning. Röret är mjukt, smidigt, starkt och vätskeavstötande. Tigergreppet har lång livslängd och kan lätt tvättas av.

   
  195 kr
   
  5700