2 varianter
- 30%
Joya Capri III Brown (Herr) - www.gulare.com
Joya Capri III Brown (Herr) - www.gulare.com
Joya Capri III Brown (Herr) - www.gulare.com
Joya Capri III Brown (Herr) - www.gulare.com
Joya Capri III Brown (Herr) - www.gulare.com
Joya Capri III Brown (Herr) - www.gulare.com

Joya Capri III Brown (Herr) (40)

156san40

Joya Capri III Brown har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Joya har en avancerad design och är förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Investera i en högkvalitativ sko!

I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
1326 kr Inkl. moms
1895 kr

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Joya Capri III Brown är en sandal med en mjuk innersula, vilket gör att den är väldigt behaglig att gå och stå på. Den lämpar sig därför för att ge stöd för din fot, både under promenad och under stillastående arbete. Denna sko är mycket lämplig om du har besvär med hälsporre, trötta och ömma fötter eller belastningsrelaterad smärta. Sandalen har ett klassiskt utseende med läderremmar med kardborreteknik ovanpå, tillsammans med ett behagligt band bakom hälen, vilket gör att den ger support och sitter bra på foten under gång. Denna sandal är en perfekt kombination av Joyas karaktäristiska mjuka komfortsulor och klassiskt snygga sandaler. Den mjuka sulan stimulerar till varierad belastning och ger även ökad muskelaktivitet i foten. Sulan är uppbyggd i olika lager och denna designteknik ger ett överlägset stöd och garanterad komfort för din fot.

Emotion sulans egenskaper: Emotion har en välgörande, gynnsam effekt när du går. Den är mjuk och skön att stå och gå på, och ger en varierad belastningsbild och minskad kompressionsbelastning för fotsula, häl, vrist, knä, höft och rygg. Den passar utmärkt för gående och stående på platta och/eller hårda underlag.

Pure sulans egenskaper: Ger ökad stimulering och aktivitet av tå-, fot- och underbensmuskler. Puresulan ger en varierad belastning för fotsula och fot- och benmuskler. Den ger ökad balans och koordinationsträning vid varje steg jämfört med en stum och stabil sko. Sulan bidrar till att minska smärta vid belastningskänsliga fötter.

Joya Capri III Brown har en ergonomiskt utformad sula och lämplig för dig som har något av något av nedanstående besvär: 

  • Hälsporre
  • Trötta och ömma fötter
  • Belastningsrelaterad smärta i fot, knä, höft och rygg
  • Hälkuddesyndrom
  • Knäartros & Höftartros
  • Hälseneinflammation 

Eftersom denna sandal ger minskad kompressionsbelastning vid varje steg är den lämplig för alla typer av fot, knä, höft och ryggbesvär. Joyas sandal ger dig din fot en varierad belastningsbild och ökad muskelaktivitet, vilket är gynnsamt då hela kroppstyngden skall bäras av fötterna. Investera i en högkvalitativ sko!

Mät din skostorlek rätt- klicka här för instruktioner

Material:
Ovandel: Syntetiskt läder
Foder: Textil
Innersula: Mjuk PU
Konstruktion (sula): Emotion Yttersula: Korkgel
Färg: Brun

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor och vill ha rådgivning kring ditt köp.

Egenskaper

Skostorlek
40
Dam/Herr
Herr