- 50%
Joya ID Casual W Onyx (dam) - www.gulare.com
Joya ID Casual W Onyx (dam) - www.gulare.com

Joya ID Casual W Onyx (dam) (40 1/3)

ID-Casual-Onyx4013

Denna sko har en soft- roll sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Med en avancerad design är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller rygg. Oslagbart skön och bekväm sko!

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Joyas nyutvecklade Soft-Roll-sula (rockersula) som kombinerar mycket mjuka partier med en "stummare del" under hålfoten vilken man rullar över i steget. Resultatet blir en mycket mjuk hälisättning med en stabil belastning och stöd för hålfoten då kroppen är rakt över foten (belastningsfasen) samt en rullande mjuk avveckling över framfot och tår. Detta gör att belastningen blir väldigt låg under häl, framfot och tåleder och tålederna behöver nästan inte böjas i steget. Med denna sula har Joya lyckats kombinera fördelarna med både MBT-skornas och Joyaskornas unika sulegenskaper. Oslagbart skön och bekväm sko! 

Soft-Roll sulans egenskaperSoft-Roll-sulan är mycket vid häl och framfot, stadig i hålfoten och med en rundad sulform som ger unika egenskaper, vilket gör att den lämpar sig väl för olika besvär och sjukdomstillstånd i fot och övriga leder upp i kroppen.  

Joya ID Casual W Onyx har en ergonomiskt utformad sula och lämplig för dig som har något av något av nedanstående besvär: 

  • Hälsporre
  • Trötta och ömma fötter
  • Belastningsrelaterad smärta i fot, knä, höft och rygg
  • Hälkuddesyndrom
  • Knäartros & Höftartros
  • Hälseneinflammation

Material: 
Ovandel: Skinn/Textil 
Foder: Textil Innersula: Ortholite® Support  
Konstruktion (sula): Soft-Roll Yttersula: Naturgummi 
Färg: Svart/Grå 
Storlek och mått: Tillgänglig i storlek 34-46. Vi visar och säljer endast storlekar vi har i lager. 

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor och vill ha rådgivning kring ditt köp. 

Upptäck mer