7 varianter
Joya Komodo Beige - www.gulare.com
Joya Komodo Beige - www.gulare.com
Joya Komodo Beige - www.gulare.com
Joya Komodo Beige - www.gulare.com
Joya Komodo Beige - www.gulare.com
Joya Komodo Beige - www.gulare.com

Joya Komodo Beige (36)

4008-36

Joya Komodo Beige Sandal har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd. På grund av den avancerade designtekniken på denna sko är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Lyssna på din kropp och investera i en högkvalitativ sko.

I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
2089 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Joya Komodo Sandal har en mjuk innersula, vilket gör att den är väldigt behaglig att gå och stå på. Den lämpar sig därför för att ge stöd för din fot, både under promenad och under stillastående arbete. Denna sko är mycket lämplig om du har besvär med hälsporre, trötta och ömma fötter eller belastningsrelaterad smärta. Sandalen har sportigt utseende och ger support och sitter bra på fotenDenna sandal är en perfekt kombination av Joyas karaktäristiska mjuka komfortsulor och sportiga, snygga sandaler. Den mjuka sulan stimulerar till varierad belastningsbild och ger även ökad muskelaktivitet i foten. Sulan är uppbyggd i olika lager och denna designteknik ger ett överlägset stöd och garanterad komfort för din fot. 

Emotion sulans egenskaper: Emotion har en välgörande, gynnsam effekt när du går. Den är mjuk och skön att stå och gå på och ger en varierad belastningsbild och reducerad kompressionsbelastning för fotsula, häl, vrist, knä, höft och rygg. Den passar utmärkt för gående och stående på platta och/eller hårda underlag.  

Joya Komodo har en ergonomiskt utformad sula och lämplig för dig som har något av något av nedanstående besvär: 

  • Hälsporre. 
  • Trötta och ömma fötter.  
  • Belastningsrelaterad smärta i fot, knä, höft och rygg.  
  • Hälkuddesyndrom. 
  • Knäartros & Höftartros. 

Eftersom denna sandal ger nedsatt kompressionsbelastning vid varje steg är den lämplig för alla typer av fot-, knä-, höft- och ryggbesvär. Joyas sandal ger din fot en varierad belastningsbild och ökad muskelaktivitet, vilket är gynnsamt då hela kroppstyngden skall bäras av fötterna. Investera i en högkvalitativ sko. 

Specifikationer: 
Konstruktion (sula): Emotion.  
Foder: textil Innersula: Mjuk PU 
Ovandel: Skinn/Textil.  
Foder: Textil. 
Innersula: Skinn.  
Mitt sula: Antibakteriell. 
Yttersula: Halkfri PU.  
Läst: Bred
AGR- CertifieradAGR Quality Labelmärkning för produkter som stödjer ryggraden och muskuloskeletala systemet. 
Färg: Beige

Egenskaper

Skostorlek
36
Dam/Herr
Dam

Upptäck mer