6 varianter
Joya Max II Black (Herr) - www.gulare.com
Joya Max II Black (Herr) - www.gulare.com
Joya Max II Black (Herr) - www.gulare.com
Joya Max II Black (Herr) - www.gulare.com
Joya Max II Black (Herr) - www.gulare.com
Joya Max II Black (Herr) - www.gulare.com
Joya Max II Black (Herr) - www.gulare.com

Joya Max II Black (Herr) (41)

174sli41

Denna sandal har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd för din fot. Med en avancerad design är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Investera i en högkvalitativ sko!

I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
1795 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Härlig och luftig komfort för de varma dagarna. Joya Max II Black är en underbart bekväm och ergonomisk sko som är lämplig både som inomhus-sandal och som sommarsandal. Underbart mjukt och kornigt läder som är mjukt vadderat på insidan och den mjuka Joya-sulan ger fötterna en unik komfort. Sandalen har breda spännen, som är justerbara med kardborreband och individanpassar sandalen för din fot.  

Emotion sulan garanterar både avslappnande promenader och bekvämt stående. Sulan är speciellt utformad för att efterlikna känslan av att gå på en sandstrand, vilket ger din fot en skön känsla varje dag.  

Emotion sulans egenskaper: Emotion har en välgörande, gynnsam effekt när du går. Den är mjuk och skön att stå och gå på och ger en varierad belastningsbild och reducerad kompressionsbelastning för fotsula, häl, vrist, knä, höft och rygg. Den passar utmärkt för gående och stående på platta och/eller hårda underlag.  

Pure sulans egenskaper: Ger ökad stimulering och aktivitet av tå-, fot- och underbensmuskler. Puresulan ger en varierad belastning för fotsula och fot- och benmuskler. Den ger ökad balans och koordinationsträning vid varje steg jämfört med en stum och stabil sko. Sulan bidrar till att minska smärta vid belastningskänsliga fötter.

Joya Max II Black har en ergonomiskt utformad sula och lämplig för dig som har något av något av nedanstående besvär: 

  • Hälsporre
  • Trötta och ömma fötter
  • Belastningsrelaterad smärta i fot, knä, höft och rygg
  • Hälkuddesyndrom
  • Knäartros & Höftartros
  • Hälseneinflammation


Eftersom denna sandal ger minskad kompressionsbelastning vid varje steg är den lämplig för alla typer av fot, knä, höft och ryggbesvär. Joyas sandal ger dig din fot en varierad belastningsbild och ökad muskelaktivitet, vilket är gynnsamt då hela kroppstyngden skall bäras av fötterna. Investera i en högkvalitativ sko. 

Material: 
Ovandel: Läder 
Foder: Textil Innersula: Mjuk PU  
Konstruktion (sula): Emotion 
Yttersula: Korkgel 
Färg: Svart  

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor och vill ha rådgivning kring ditt köp. 

Egenskaper

Skostorlek
41
Dam/Herr
Herr

Upptäck mer