- 50%
Joya Tony Night (herr) - www.gulare.com
Joya Tony Night (herr) - www.gulare.com
Joya Tony Night (herr) - www.gulare.com
Joya Tony Night (herr) - www.gulare.com

Joya Tony Night (herr) (40 1/3)

062spo4013

Vardags och citysko i svart mocca och läder med mjuk och skön sula. Extremt skön sko med mjuk dämpning för både framfot och häl och tillräckligt stabil för aktivitet på både jämnt och ojämnt underlag.

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Joya Tony Night är en mjuk och komfortabel vardags-, city- och aktivitetssko. Den har den omtyckta Soft-Pro-sulan vilken ger mycket bra dämpning i både framfot och häl men är ändå stabil och passautmärkt till både vardag, city och skogspromenader. Skon ger stöd för din fot, både under promenad och under stillastående arbete. Denna sko är mycket lämplig om du har besvär med hälsporre, trötta och ömma fötter eller belastningsrelaterad smärta. 

Soft- Pro sulans egenskaper 

Joyas Soft-Pro sula är mjuk både för framfot och häl men är mer stabil än både Soft-roll (smart) och Soft-style (Senso) sulorna. Mjukheten bidrar till en varierad belastningsbild och kraftigt minskad kompressionsbelastning för häl och framfot samt vrist, knä, höft och rygg. Den väldämpade och svagt rundade sulan stimulerar koordination och stabiliserande arbete för foten och underbenets muskulatur. Skon passar utmärkt för gående och stående på platta, hårda underlag men även för snabba rörelser och steg på ojämnt underlag. 

Joya Tony Night rekommenderas särskilt för dig som har problem med:

  • Hälsporre
  • Trötta och ömma fötter
  • Belastningsrelaterad smärta i fot, knä, höft och rygg
  • Hälkuddesyndrom
  • Knäartros & Höftartros
  • Hälseneinflammation

Material: 
Ovandel: Mocka 
Foder: Textil  
Innersula: Ortholite® Support 
Konstruktion (sula): Soft-Pro   
Färg: Svart  

Kontakta gärna vår kundtjänst om du har frågor och vill ha rådgivning kring ditt köp.