Joya Veloce M Blue (42 1/3)

400114213

Joya Veloce W Blue har en ergonomiskt utformad sula, som ger både avlastning och stöd. På grund av den avancerade designtekniken på denna sko är Joya förstahandsvalet för alla som har problem med sina fötter, knän eller ryggsmärtor. Passar både som fritidssko eller arbetssko. Lyssna på din kropp och investera i en högkvalitativ sko.

I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
2190 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Joya Veloce Blue är en lätt och luftig vår- och sommarsneaker med en mjuk innersula, vilket gör att den är väldigt behaglig att gå och stå på. Den lämpar sig därför för att ge stöd för din fot, både under promenad och under stillastående arbete. Denna sko är mycket lämplig om du har besvär med hälsporre, trötta och ömma fötter eller belastningsrelaterad smärta. Sneakern har ett sportigt utseendeger support och sitter bra på foten under gångDenna sko är en perfekt kombination av Joyas karaktäristiska mjuka komfortsulor och sportiga, snygga vårsneakers. Den mjuka sulan stimulerar till varierad belastningsbild och ger även ökad muskelaktivitet i foten. Sulan är uppbyggd i olika lager och denna designteknik ger ett överlägset stöd och garanterad komfort för din fot. 

Emotion-sulans egenskaper: Emotion har en välgörande, gynnsam effekt när du går. Den är mjuk och skön att stå och gå på, och ger en varierad belastningsbild och reducerad kompressionsbelastning för fotsula, häl, vrist, knä, höft och rygg. Den passar utmärkt för gående och stående på platta och/eller hårda underlag. Innersulan Orthoplite består av PU-skum med EVA förstärkning i hälen.

Joya har en ergonomiskt utformad sula och lämplig för dig som har något av något av nedanstående besvär: 

  • Hälsporre
  • Trötta och ömma fötter
  • Belastningsrelaterad smärta i fot, knä, höft eller rygg
  • Hälkuddesyndrom
  • Knäartros & höftartros
  • Hälseneinflammation

Mät din skostorlek rätt- klicka här för instruktioner

Eftersom denna sko ger nedsatt kompressionsbelastning vid varje steg är den lämplig för alla typer av fot, knä, höft och ryggbesvär. Joyas skor ger dig din fot en varierad belastningsbild och ökad muskelaktivitet, vilket är gynnsamt då hela kroppstyngden skall bäras av fötterna. Investera i en högkvalitativ sko. 

Specifikationer: 
Foder: Textil
OvandelNubuck/Textil.   
InnersulaOrthoLite® Support.   
Sulkonstruktion: Emotion
AGR- Certifierad: AGR Quality Labelmärkning för produkter som stödjer ryggraden och muskuloskeletala systemet. 
Färg: Blue

 

Egenskaper

Skostorlek
42
Dam/Herr
Herr

Upptäck mer