Kudde Sacroseat - www.gulare.com

Kudde Sacroseat

5947

Så lindrar du smärtan och stelheten i bäckenets mjukdelar. Sacroseat är tänkt att användas av personer som har ömmande svansbenskotor och sittbensknölar, gravida och nyförlösta kvinnor samt personer som genomgått kirurgiska ingrepp kring rektala eller vaginala områden.

I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
641 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken633.75 kr
15 stycken627.50 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Så lindrar du smärtan och stelheten i bäckenets mjukdelar.

Sacroseat är tänkt att användas av personer som har ömmande svansbenskotor och sittbensknölar, gravida och nyförlösta kvinnor samt personer som genomgått kirurgiska ingrepp kring rektala eller vaginala områden.

Sacroseat är ergonomiskt utformad så att kroppstyngden hamnar på rätt punkter och passar därför både för tyngre och lättare personer. Utformningen gör det lättare att röra på sig i sittande ställning vilket leder till minskad smärta och stelhet. Konstruktion ger en viss luftighet och minskar känslan av värme.

Så tycker några om Sacroseat
Vi lät några gravida och nyförlösta testa Sacroseat. Även några personer med kroniska smärtor från svansbenet, några som hade ömma sittknölar, trött sätesmuskulatur och flera personer som genomgått kirurgiska ingrepp både vaginalt och rektalt. Deras gemensamma kommentar var att Sacroseat är flexibel, hygienisk och lätt att ta med sig. Sacroseat är diskret, luftig och mycket prisvärd.

Tvättråd
Yttre fodral: Tvättas med liknande plagg.
Inre kuddar: Handtorkas med vatten blandat med diskmedel.

Vid behov torka av med handsprit. Tvättas i 40 grader.

Material: Bomull / Polyester / PU Fodre

OBS! Tygerna varierar.

CE-märkt - Tryckmätt på Ortopedtekniska i Jönköping