3 varianter
Leukoplast/Coverplast Detectable Plåster - www.gulare.com
Leukoplast/Coverplast Detectable Plåster - www.gulare.com
Leukoplast/Coverplast Detectable Plåster - www.gulare.com

Leukoplast/Coverplast Detectable Plåster (5 x 4,4 cm- 50 st)

8079

Säker och pålitlig förbandslösning för livsmedelsindustrin.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
169 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Coverplast Detectable är det idealiska förbandet för användning inom livsmedelsindustrin. Detta vattenavvisande plåster erbjuder effektivt skydd för sår mot smuts och bakterier. Det är utrustat med en röntgentät tråd och tungsten för ökad detekterbarhet.

Detta förband består av ett icke vidhäftande sårförband som är laminerat med en polyetenbana. Den är vattentät, andas och anpassningsbar samtidigt som den är skonsam mot huden. Detectable är konstruerad med noggrannhet för att säkerställa pålitligt skydd mot virus och bakterier.

Säker och skyddande:

Coverplast Detectable är tillverkat med en täckfilm av PBA (polyuretan, polystyren) belagd med polyakrylat. Förbandet i sig är tillverkat av polyeten med ett aluminiumskikt och innehåller volframfilament för att förbättra dess metalldetekterbarhet.

Det signalblå kontrasterande färgen gör att detta förband enkelt kan upptäckas optiskt, och aluminiumtrådarna gör det möjligt att detektera det med en metalldetektor. Det här är det perfekta valet för en säker och skyddande förbandslösning inom livsmedelsindustrin.

Specifikationer:
4,4 cm x 5 cm, 50 stycken