Pedaltränare

6174 - Gula Rehab

Pedaltränare för daglig rörelse och för att upprätthålla blodcirkulationen.

I lager (3 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
3600 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Vanliga motionscyklar med sadel är inte lämpliga för äldre eller för personer med nedsatt balans och styrka, eller där fallrisken är hög. En konsekvens av nedsatt balans är ofta mycket stillasittande vilket kan leda till svullna och kalla ben och minskad blodcirkulation. Pedaltränaren bygger upp dina benmuskler på ett skonsamt och säkert sätt och ökar blodcirkulationen i kroppen vilket i sin tur kan förebygga blodproppar och främja läkandet av exempelvis bensår, svullnad och missfärgningar av benen.

Placera Pedaltränaren framför din stol eller rullstol, fåtölj eller soffa. Pedaltränaren är av mycket hög kvalité och hjälper dig genom din rehabilitering. Den har ett magnetiskt steglöst motstånd vilket gör att pedalerna roterar smidigt utan "hackande rörelser" och den blir inte heller varm. Pedaltränaren är utrustad med en digital display som visar km/h, kaloriförbränning och träningstid så att du enkelt kan mäta dina framsteg. Motståndet kan regleras efter behov. 

Pedalerna är klädda med ett antihalkmaterial och har en avslut för hälen vilket säkerställer att fötterna stannar på pedalarna under träning. Om du behöver ytterligare stöd för fötterna så kan du använda kardborrebanden.

Mått: 23x35x45 cm.
Vikt: 12 kg.
Batterier till display ingår. 

Andra köpte också