Magnesium In- Strong - www.gulare.com

Magnesium In- Strong

8070

Magnesium In Strong lindrar muskelkramper , muskelsmärtor och spänningar.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
219 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Upptäck fördelarna med magnesiumkräm, en innovativ lösning för att tillföra kroppen den viktiga mineralen magnesium på ett bekvämt och effektivt sätt. Magnesiumkräm är utformad för att hjälpa dig minska trötthet, lindra muskelkramp och muskelspänningar samt främja normal muskelfunktion och elektrolytbalans.

Fördelar:

  • Minska trötthet och utmattning: Magnesium är verkar effektivt för att bekämpa trötthet och öka din energinivå. Krämen ger en direkt magnesiumtillskott till din kropp.

  • Lindra muskelspänningar: Om du lider av muskelkramp eller spänningar kan magnesiumkräm hjälpa till att lindra obehaget och förbättra muskelavslappningen.

  • Inga biverkningar: Eftersom krämen appliceras direkt på huden, undviker du vanliga biverkningar som magirritation eller diarré som kan uppstå med traditionella magnesiumtabletter.

  • Kan kombineras med kosttillskott: Du kan använda vår magnesiumkräm tillsammans med ditt befintliga magnesium kosttillskott för att maximera dina resultat.

Användning:

Massera in 2-3 pumpningar av krämen på huden 2-3 gånger om dagen eller efter behov. Varje pump ger 10 mg magnesium. Krämen absorberas bäst på områden med tunn hud, som tex hudveck, men kan även appliceras på andra muskelområden som vader och lår.

Förpackningsstorlek: 300 ml.