Rosa draget- mjuka upp svaga och trötta muskler - www.gulare.com

Rosa draget- mjuka upp svaga och trötta muskler

5625 - Gula Rehab

Med Rosa draget mjukar du upp svaga eller trötta muskler. Blodgenomförseln ökar liksom syretillskottet och musklerna blir mjuka och smidiga.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
319 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken286.25 kr
15 stycken261.25 kr

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Rosa draget har mjuka fjädrande draglinor. Som handtag har du mjuka manschetter med kardborrlås att vila händerna i eller så kan du låsa dem runt handlederna om du har svårt att greppa. De fjädrande linorna gör att du kan utföra olika töjningsrörelser med armarna och du kan öka motståndet genom att stå/sitta längre fram från dörren så att linorna stängs. Rosa draget kan även användas för benträning. Montera dragapparaten enkelt på en dörr utan att du behöver använda verktyg eller göra åverkan på dörren. Instruktioner medföljer i paketet.

Om du är kroniskt sjuk eller är under sjukgymnastisk behandling ska du endast träna efter din fysioterpeuts rekommendationer. Detsamma gäller om du har värk eller träningen upplever smärta. 

Andra köpte också

 • Jätteballonger 3-pack - www.gulare.com

  Jätteballonger 3-pack

  Latexballonger av mycket hög kvalité. Bra till kastövningar när man eftersträvar en långsam rörelsebana.

   
  65 kr
   
  5651
 • Välj
  Färg & Motstånd
  Rep-bands 2,5m - www.gulare.com

  Rep-bands 2,5m

  Rep-bands är tunna 10cm breda band. De innehåller inte latexgummi, de är helt luktfria och har inget puder. Går att använda i vatten. Till banden kan du även köpa handtag. Rådfråga gärna din sjukgymnast om vilket motstånd du behöver om du har problem. Finns i längderna 2,5m och 5,5m.

   
  100 kr
   
  5056