Ryggstöd Comfortex för bil och soffa - www.gulare.com

Ryggstöd Comfortex för bil och soffa

6090

Ryggstödet "Bilkudden" är uppbyggd av skumgummi med en densitet som passar mindre och lättare individer.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
359 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken341.25 kr
15 stycken322.50 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Beskrivning
Ryggstödet "Bilkudden" är uppbyggd av skumgummi med en densitet som passar mindre och lättare individer. Tyget är ett högkvalitativt manchestertyg med god hållbarhet. Den ger ett mycket skönt och funktionellt stöd för ländryggen. Spännbandets placering i framkant gör att den passar mycket bra för bilars lätt skålade säten. Om svankstödet upplevs som för kraftigt går det lätt att öppna tygöverdraget och ta bort den en centimeter tjocka iläggsskivan. Önskas istället ett lite stummare (men ändå mjukt) stöd rekommenderar vi Comfortex CarRest)

Normal svank = god hållning
Den svank du har i ländryggen i stående är din "naturliga svank". Den innebär optimal belastning för kotpelarens vävnader och din naturliga svank bör du därför ha även när du sitter ner. Vid problem i ländryggen, bröstryggen eller nacken är hjälper det att sitta med rätt kurvatur i kotpelaren, dvs med normal svank och "god hållning". En förutsättning för god hållning i hela ryggen är att ha sin naturliga svank i ländryggen. CarRest ryggstöd är framtagen just för att ge optimalt stöd för ländryggens kurvatur vid sittande i bil. Tyget kan tvättas i maskin.

Så här placerar du ryggstödet "Comfortex BilKudden"
1. Spänn fast ryggstödet med spännbandet så att undre kanten av dynan är mot stolen.
2. Sitt så långt bak som möjligt i bilstolen.
3. Luta dig lite framåt och finjustera ryggstödet i höjd så att det ger ett skönt stöd och tryck mot nedersta delen av ländryggen när du sedan lutar dig bakåt mot det.

Tips!
Använd med fördel Bilkudden tillsammans med kildynan för bil vilken påtagligt ytterligare förbättrar förutsättningarna för god hållning. Köp boken "Behandla din egen rygg" eller "Behandla din egen nacke" så får du en bra bild över ryggens vävnader, orsak till ryggsmärta och tips på lämplig egenvård. Se även det uppblåsbara ryggstödet - airback. Den blåses upp till önskad storlek och stöd och utan luft får den lätt plats i en byxficka eller handväska. En bra kompis på resan.

Andra köpte också