Senso Balance Igelkotten

8086

Senso® Balance Igelkotten (2-st) är ett innovativt träningsverktyg som främjar koordination, balanssinne, flexibilitet och kroppsmedvetenhet hos både unga och gamla. Färg: Svart.

I lager (10 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
479 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Senso® Balance Igelkotten (2-st) är ett innovativt träningsverktyg som främjar koordination, balanssinne, flexibilitet och kroppsmedvetenhet hos både unga och gamla. Tillverkad i Tyskland med högkvalitativt Ruton-material och utrustad med behagliga knoppar samt en nålventil för luftreglering, är detta luftfyllda halvklot en oumbärlig partner för din träningsrutin.

Det robusta Ruton-materialet är inte bara luktfritt utan också extremt motståndskraftigt och kan bära upp till imponerande 200 kg. Dessutom är den latexfri och helt tillverkad av 100 % återvinningsbar plast, vilket gör den både hållbar och miljövänlig.

Användningen av Senso Balance igelkotten är mångsidig. Den kan användas som en instabil yta för övningar som enbensstativ eller i kombination med andra träningsrutiner. Dess luftfyllda design och runda form skapar en "vinglig" yta som utmanar din kropp och stimulerar djupare muskler. Detta gör det till ett utmärkt verktyg för träning av fotleden, fotvalvet och benaxeln, och det är perfekt för barn som letar efter rolig och engagerande rörelse.

I paketet ingår två Senso Balance igelkottar och träningsinstruktioner som hjälper dig att komma igång. Både barn och vuxna kommer att uppskatta de olika övningar som erbjuds. För barnen blir det en lekfull upplevelse där de kan balansera barfota över knopparna som pirrar behagligt i fotsulorna. Som vuxen kan du dra nytta av instruktionerna med intressanta övningsförslag, inklusive fyrbent ställning, sidoposition och enbensstativ, som alla utmanar din balans och styrka.

Det är värt att notera att Senso Balance igelkotten är fri från tungmetaller och förbjudna mjukgörare. Den tillverkas i Tyskland enligt de högsta kvalitetsstandarderna, vilket garanterar en pålitlig och säker träningsupplevelse.

Tekniska data:

  • Mått: cirka 16 cm 
  • Vikt: cirka 760 gram
  • Lastkapacitet: ca 200 kg
  • Färg: svart

Innan du påbörjar din träningsrutin med Senso Balance igelkotten, rekommenderar vi att du konsulterar din läkare eller fysioterapeut om du har några befintliga besvär för att säkerställa att detta träningsverktyg är lämpligt för dig.