5 varianter
Tulis Cheetah - www.gulare.com

Tulis Cheetah (X-small (skostorlek stl 34-35))

6011

Den inbyggda Tulis hälkudden ger bra sidostöd för hälkudden.

I lager (5 st)   Leveranstid: 1-3 dagar
449 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Den inbyggda Tulis hälkudden ger bra sidostöd för hälkudden, vilket hindrar den från att plattas ut vid stående och aktivitet. Hälkudden blir därmed tjockare och detta ger minskad kompressionskraft upp i hälbenet och därmed minskad smärta. "Våffeldesignen" (med celler och lager) absorberar också stötkraften genom att materialet komprimeras och roterar vid belastning. Hälkoppen Tulis är en klassiker på marknaden och har hjälpt många barn och vuxna att bättre klara vardag och aktivitet under utläkning av hälsmärtan.

Hälkopp vid Severs skada och hälsporre
Vid Severs skada hos barn och hälsporre hos vuxna är det just en hälkopp som ger bäst avlastning av den irriterade vävnaden. Hälkoppen Tulis Cheetah är ett bra första val av hälskydd för dem som vill kunna använda den även utan skor. För många räcker avlastningen med detta skydd, men för en del som har fortsatt ont och hindras i sin vardag eller med sin aktivitet kan man skaffa individuellt gjutna hälkoppar. Detta ger optimal avlastning och underlättar utläkning vid Severs skada respektive hälsporre.

Hälkopp med vriststöd Tulis Cheetah rekommenderas vid: - Severs skada - ont i hälen hos barn
- Hälsporre (plantar fasciit)
- Hälkuddesyndrom
- Gymnaster med ont i hälen
- Dansare med ont i hälen

Tulis Cheetah finns i fem storlekar från XS till XL och passar både höger och vänster fot.

Förpackningen består av 1 (en) Thulis Cheetah se bild. Om du behöver två stycken Tulis Cheetah (d.v.s. ett par), beställer du två förpackningar.