För hundföraren som behöver sitta- START 17/4 - www.gulare.com

För hundföraren som behöver sitta- START 17/4

9085

Här har vi tagit fram övningar som är lätta att göra och tränar med redskap som är lätta att använda, när man behöver sitta ner och inte kan sitta på huk eller på golvet. Kanske är det svårt att böja sig ner. Då är detta en perfekt kurs! 2 tillfällen- datum 17 april och 24 april Tidpunkt kl: 13:00-13.30.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
350 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Här har vi tagit fram övningar som är lätta att göra och tränar med redskap som är lätta att använda, när man behöver sitta ner och inte kan sitta på huk eller på golvet. Kanske är det svårt att böja sig ner. Då är detta en perfekt kurs!

På den här kursen kommer vi att använda en balansdisk som är tillräckligt stor för din hund. Hellre större än mindre. Samt en balansboll som är lämplig i storlek till din hund. Är du osäker så ta en mindre eller ta kontakt så hjälper vi dig. Vi kommer att sitta på en stol när vi utför övningarna.

Instruktören gör övningar med en Australian Shepard och använder följande:

Stor balansdisk Disco-Dog

En donout Donut 

Alternativt kan du välja en balansboll, tex Bobathboll 55 cm eller en lägre pall.

Självklart kan du vara med utan dessa produkter. Övningarna kan göras på golvet, en soffkudde eller något motsvarande som du har hemma.

Du kommer lära dig 2 olika pass á 20 min som du kan variera. 

Kursen spelas in och du kan se kursen tillfällena i efterhand under ett års tid. Om och om igen.

Vi bjuder också in dig som deltar i vår Facebookgrupp där vi kan pratar balansträning och ge varandra tips och råd.

Datum: 17/4 & 24/4.

Tidpunkt 13.00-13.30


Specifikationer

Samtliga kurser spelas live och kommer även att finnas tillgängliga som inspelat material för deltagare i efterhand. Vi bjuder också in till en samlad Facebookgrupp där man kan ställa frågor, få feedback och dela sin träning.

Träningen skall inte ersätta rehabilitering utan kan ses som ett komplement. Övningarna som ges är förslag och inte individanpassade rekommendationer. Deltagaren tar själv ansvar för sin hunds övningar och välbefinnande.

Hur går det till att köpa en olinekurs?
När du genomfört köpet får du efter några minuter en bekräftelse på ditt köp till din mailadress. Efter cirka 20 minuter kommer ett till mail med ytterligare instruktioner och en länk till zoom-mötet där onlinekursen hålls.

Hur fungerar tekniken?
Du behöver uppkoppling till internet och möjlighet att logga in på gratistjänsten Zoom. Du kan hela tiden följa instruktören genom bild och med ljud och du kan välja att ha din egen kamera på eller avstängd. Om du inte har använt Zoom tidigare behöver du börja med att skapa ett konto (gratis), följ länk https://zoom.us/download. Det går också bra att ansluta som gäst.

Lättast är att följa klassen på dator eller platta men det finns också en app för mobiltelefoner.

 

Tillbehör

 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Disco-Dog - www.gulare.com

  Disco-Dog

  Stor balansplatta 55 cm för koordinations- och rehabövningar.

   
  Från 579 kr
   
  5101H
 • Välj
  Varianter
  Donut boll - www.gulare.com

  Donut boll

  Balansboll designad som en Donut, och som passar hundar i alla storlekar!

   
  729 kr
   
  7026

Upptäck mer