Bertilplatta Åttakantig - www.gulare.com

Bertilplatta Åttakantig

5145

Förhöjningsplatta. Träningsplatta. Mycket slitstark. Tål vatten. Mått: 33x33x8,5cm. Vikt 360g. Passar mellan fotbladen på en rullstol.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
319 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken308.75 kr
15 stycken298.75 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Förhöjnings- och träningsplattor

Produktinformation:

Plattorna är tillverkade av plyetencellplast med slutna celler. Det innebär att du kan tvätta och skura dem utan att de drar åt sig vatten. Det går även att torka av plattorna med spritlösning. Plattorna har en kantmarkering på ovansidan. På undersidan finns antihalkremsor som går att byta ut. Plattan är mycket tålig men vid punktbelastning av tex ett stolsben eller skoklack bildas en fördjupning. Plattorna har mycket låg vikt och finns i olika storlekar.

Plattorna används vid träning. Några andra förslag på användningsområden är tex som förhöjningsfunktion för att ta sig upp och ur sängen. Plattan används på olika arbetsplatser som te.x. för brevsortering. Butikspersonal använder plattan som förhöjningsfunktion i reception och kassadiskar. Den åttakantiga plattan passar att användas som ett hjälpmedel för att lättare komma ur rullstolen. Plattorna passar både att användas vid hemmaträning och i träningslokaler.

Mått: 33x33x8,5cm. Vikt 360g. Passar mellan fotbladen på en rullstol.