Bertilplatta, Förhöjnings- och träningsplatta - www.gulare.com

Bertilplatta, Förhöjnings- och träningsplatta (Hög/8,5 cm)

5142H

Sköna plattor med liten svikt- och liten vikt. Träningsplatta. Förhöjningsplatta. Ståplatta. Balansplatta. Mått: 40x40x8,5cm. Vikt 650g. Tillverkas i Sverige.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
495 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

Förhöjnings- och träningsplattor

Gula Rehabs plattor har många användningsområden. Använd plattan för tex balans- och styrketräning eller som en ståplatta vid ett höj- och sänkbart skrivbord för en dynamisk position av kroppen (genom att stå på plattan tränar du samtidigt upp balans och koordination samt småmuskulaturen i fötterna). Den åttakantiga plattan passar att användas som ett hjälpmedel för att lättare komma ur rullstolen. Plattorna passar både att användas vid hemmaträning och i träningslokaler.

Utmärkande för Gula Rehabs tränings- och förhöjningsplattor är;

  • Extremt lätta plattor som inte slamrar
  • Materialet känns varmt och skönt att stå på
  • Ytan har friktion och är vattentålig
  • Lätt att tvätta av, tål även att torkas med sprit
  • Formstabilt material som inte sjunker ihop
  • Tål hög belastning och spricker inte
  • Skonsamma för kroppen, lätt att flytta och bära

Produktinformation:

Plattorna är tillverkade av plyetencellplast med slutna celler. Det innebär att du kan tvätta och skura dem utan att de drar åt sig vatten. Det går även att torka av plattorna med spritlösning. Plattorna har en gul kantmarkering på ovansidan. På undersidan finns antihalkremsor som går att byta ut. Det finns många varianter till att använda plattorna tillsammans eller var för sig för träning, ergonomi eller som hjälpmedel mm.

Plattan är mycket tålig men vid punktbelastning av tex hundens klor bildas ett märke eller fördjupning. Plattorna har mycket låg vikt och finns i olika storlekar.

Mått: 40x40x8,5 cm. Vikt 650 gram. Tillverkas i Sverige.

Andra köpte också