Bertilplatta Lång/vikbar, förhöjnings- och träningsplatta - www.gulare.com

Bertilplatta Lång/vikbar, förhöjnings- och träningsplatta

5119

Förhöjningsplatta. Träningsplatta. Låg vikbar. Mått: 80x40x3 cm (ihopvikt 40x40x6cm). Vikt 460g. Fungerar utmärkt som ståmatta.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
379 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken350.00 kr
15 stycken327.50 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Förhöjnings- och träningsplattor

Produktinformation:
Plattorna är tillverkade av plyetencellplast med slutna celler. Det innebär att du kan tvätta och skura dem utan att de drar åt sig vatten. Det går även att torka av plattorna med spritlösning. Plattorna har en kantmarkering på ovansidan. På undersidan finns antihalkremsor som går att byta ut. Plattan är mycket tålig men vid punktbelastning av tex ett stolsben eller skoklack bildas en fördjupning. Plattorna har mycket låg vikt och finns i olika storlekar.

Plattorna används till balans- och styrketräning. Några andra förslag på användningsområden är tex som förhöjningsfunktion för att ta sig upp och ur sängen. Plattan används på olika arbetsplatser som te.x. för brevsortering. Butikspersonal använder plattan som förhöjningsfunktion i reception och kassadiskar. Den åttakantiga plattan passar att användas som ett hjälpmedel för att lättare komma ur rullstolen. Plattorna passar både att användas vid hemmaträning och i träningslokaler.

Mått: 80x40x3cm (ihopvikt 40x40x6cm). Vikt 460g. Låg vikbar.

Andra köpte också