8 varianter
K-Active Kinesiologitejp 5 m - www.gulare.com
K-Active Kinesiologitejp 5 m - www.gulare.com
K-Active Kinesiologitejp 5 m - www.gulare.com
K-Active Kinesiologitejp 5 m - www.gulare.com

K-Active Kinesiologitejp 5 m (Beige/1-pack)

6027

K-Active Kinesiologi- tejp är en elastisk och vattenavvisande självhäftande tejp. Mått: 5 cm x 5 m.


I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
179 kr Inkl. moms

Säker betalning

Snabba leveranser

30 dagar öppet köp

K-Active Kinesiology tejp är en elastisk och vattenavvisande självhäftande tejp som kan bäras på huden i flera dagar. K-Active är gjord av en högkvalitativ bomull och belagd med ett hudvänligt akryl-lim som du aktiverar genom friktion när du applicerat tejpen. Den lämnar inga rester efter borttagningen och innehåller inte latex. 5cm x 5m.

Användningsområde Tejpningen möjliggör full rörlighet i leden, jämfört med den traditionella idrottstejpningen, där leder tejpas för stöd och stabilitet och ofta begränsar rörligheten. Målsättningen med behandlingen är att förbättra rörelseförmågan i leder och muskler, vilket i sin tur leder till förbättrad kontroll och läkning.

Liknande produkter

 • Välj
  Färg
  K-Active Kinesiologitejp 5 m - www.gulare.com

  K-Active Kinesiologitejp 5 m

  K-Active Kinesio tejp är en elastisk och vattenavvisande självhäftande tejp som kan bäras på huden i flera dagar. Mått: 5 cm x 5 m.

   
  990 kr
   
  6029
 • Välj
  Färg
  Rea® Tape Premium - www.gulare.com

  Rea® Tape Premium

  Reatape är en Kinesiology tejp som möjliggör full rörlighet i leden jämfört med den traditionella idrottstejpningen som ofta begränsar rörligheten i leden. Målsättningen med behandlingen är att förbättra rörelseförmågan i leder och muskler, vilket i sin tur leder till förbättrad kontroll och läkning.

   
  129 kr
   
  6151-03

Tillbehör


Andra köpte också

 • IcePower Kylgel roll on - www.gulare.com

  IcePower Kylgel roll on

  För belastningsskador, nack - skuldra och ländryggsbesvär. Du kan enkelt behandla områden som nacke och skuldror med denna Roll tub. Den kylande gelen från Roll tuben absorberas snabbt och är mycket behändig att applicera utan att få gel på dina händer.

   
  95 kr
   
  6071