Meditationspall - www.gulare.com

Meditationspall

5183

Lutande sittplan, 18cm i framkant och 20cm i bakkant. Tillverkad i björkplywood, tjocklek 18mm.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
335 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken326.25 kr
15 stycken315.00 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Gula Rehabs meditationspall förhindrar att bäckenet tippar bakåt och stödjer ryggradens hållning, samtidigt som trycket mot knäna minskar.

Använd pallen vid yoga eller meditation.

Pallen används också som ett hjälpmedel inom vissa yrkesgrupper där man ofta sitter på knä, för att minska belastningen på knäna och för att få en mer ergonomisk arbetsställning, tex vvs-are eller byggnadsarbetare 

Produktinformation:
Lutande sittplan, 18cm i framkant och 20cm i bakkant. Tillverkad i björkplywood, tjocklek 18mm. Samma material som våra kilstöd. Tillverkas i Sverige.
Dyna till pallen köpes separat, 4 stycken kardborreband finns monterade för applicering av dyna. Dynans material isolerande mot kyla och vattentåligt och kan enkelt tvättas eller spritas av.

Mått: 45x15x20cm

Tillbehör

Andra köpte också

 • Välj
  Höjd
  Kilstöd svart- för ett aktivt sittande - www.gulare.com

  Kilstöd svart- för ett aktivt sittande

  Gula Rehabs kilkudde/kilstöd. Att sitta så att sitsen lutar något framåt ger en framåttippning av bäckenet och därmed en gynnsammare sittergonomi som förebygger belastningsskador i rygg och nacke. D33xB38xH5cm

   
  Från 160 kr
   
  5412
 • Välj
  Storlek
  Memoryboll - www.gulare.com

  Memoryboll

  Balansboll av hög kvalité med tung nederdel vilket gör att bollen inte rullar. Bollen har tillverkad med "Anti burst system", vilket innebär att vid händelse av punktering, töms bollen på luft långsamt.

   
  Från 293 kr
   
  6167