2 varianter
Bertilplatta, Förhöjnings- och träningsplatta - www.gulare.com

Bertilplatta, Förhöjnings- och träningsplatta (Låg/6 cm)

5141

Träningsplatta. Förhöjningsplatta. Ståplatta. Mycket slitstark. Tål vatten. Mått: 40x40x6cm. Vikt 500g.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
430 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken421.25 kr
15 stycken388.75 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Förhöjnings- och träningsplattor

Produktinformation:

Plattorna är tillverkade av plyetencellplast med slutna celler. Det innebär att du kan tvätta och skura dem utan att de drar åt sig vatten. Det går även att torka av plattorna med spritlösning. Plattorna har en kantmarkering på ovansidan. På undersidan finns antihalkremsor som går att byta ut.

Plattan är mycket tålig men vid punktbelastning av tex ett stolsben eller skoklack bildas en fördjupning. Plattorna har mycket låg vikt och finns i olika storlekar.

Plattorna kan används till balans- och styrketräning. Använd som ståplatta vid ett höj- och sänkbart skrivbord för en dynamisk position av kroppen, genom att stå på platta tränar du samtidigt upp balans och koordination samt småmuskulaturen i fötterna. Den åttakantiga plattan passar att användas som ett hjälpmedel för att lättare komma ur rullstolen. Plattorna passar både att användas vid hemmaträning och i träningslokaler.

Mått: 40x40x6 cm. Vikt 500 gram.

Andra köpte också

 • Rosa draget- mjuka upp svaga och trötta muskler - www.gulare.com

  Rosa draget- mjuka upp svaga och trötta muskler

  Mjuka fjädrande draglinor. Som handtag har du mjuka manschetter med kardborrlås att vila händerna i eller kan du låsa dem runt handlederna om du har svårt att greppa. De fjädrande linorna gör att du kan utföra olika töjningsrörelser med armarna och du kan öka motståndet genom att stå/sitta längre fram från dörren så att linorna stängs. Kan även användas för benträning. Monteras enkelt på en dörr utan att du behöver använda verktyg eller göra åverkan på dörren. Instruktioner medföljer.

   
  293 kr
   
  5625
 • Fotboll 21cm - www.gulare.com

  Fotboll 21cm

  Fotboll för hand och rörelseträning.

   
  186 kr
   
  5265
 • Välj
  Färg & Motstånd
  Flexvit Mini - www.gulare.com

  Flexvit Mini

  Flexvit Mini är liten, lätt och praktisk. Den som inte vill gå miste om sin träning under resan kommer att hitta den perfekta resekompisen i minibanden.

   
  Från 169 kr
   
  6100