Plocktång med band, 17 cm - www.gulare.com

Plocktång med band, 17 cm

6002

Självöppnande plocktång med band är tillverkad av stål med handtag i plast (PP).

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
179 kr Inkl. moms

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Självöppnande plocktång med band är tillverkad av stål med handtag i plast (PP). Gripklorna har finräfflade spår, utmärkta att dra upp eller ner blixtlås, vika upp flikar på förpackningar, ta upp små föremål eller dra ut ben ur laxen. Handtagen passar både vänster och höger hand. Kan diskas i maskin.

Andra köpte också

 • Välj
  Höjd
  Kilstöd svart- för ett aktivt sittande - www.gulare.com

  Kilstöd svart- för ett aktivt sittande

  Gula Rehabs kilkudde/kilstöd. Att sitta så att sitsen lutar något framåt ger en framåttippning av bäckenet och därmed en gynnsammare sittergonomi som förebygger belastningsskador i rygg och nacke. D36xB38xH8cm

   
  186 kr
   
  5413
 • Välj
  Förpackningsstorlek
  Tigergrepp - www.gulare.com

  Tigergrepp

  Med Tigergreppet får du ett större, mjukare och ett stötdämpande grepp utan viktökning. Röret är mjukt, smidigt, starkt och vätskeavstötande. Tigergreppet har lång livslängd och kan lätt tvättas av.

   
  Från 50 kr
   
  5699
 • Multigrip - www.gulare.com

  Multigrip

  Multigrip har funnits i decennier. Tången är själv­öppnande och har ett neutralt utformat grepp som passar både höger­ och vänsterhänta. Den mjuka återfjädringen från fjäderbanden och det bekväma greppet underlättar användandet. Denna tång kan användas till mycket . Bla för att dra ur kontakter.

   
  215 kr
   
  5963