• Frakt 39kr
  • Snabba leveranser
  • 30 dagars öppet köp

Momsvisning

Sök
Varukorg
produkt info totalt
Summa 0.00 kr

Yoga Online

Yoga medför en ökad kroppsmedvetenhet, stabilitet, styrka och rörlighet! Genom yogautövande kan vi släppa på fysiska, emotionella och mentala spänningar och öka närvarokänslan så att vi lättare kan uppleva acceptans och tacksamhet över det som är. Om du utövar yoga över tid så går den på djupet och kan ge så mycket mer!


Vi på Gula Rehab är glada att nu kunna erbjuda alla våra kunder Yoga online!

Att delta i yoga online innebär att du kan yoga hemifrån. Det ger en trygghet, inte minst i dessa tider med covid-19. Det är för många även befriande att inte behöva tänka på annat än att hitta en ostörd plats hemma. Du behöver inte lägga tid på att transportera dig någonstans. Du kan släppa alla tankar på hur du er ut och vad du ska ha på dig. Efteråt har du nära till den sköna fåtöljen och den varma tekoppen eller det som känns angeläget för dig just då!

Det enda du behöver är en uppkoppling till internet och möjlighet att logga in på gratistjänsten Zoom via din mobil, padda eller dator. Du kan hela tiden följa läraren i bild och med ljud och du kan välja att ha din egen kamera på eller avstängd. När du deltar online i realtid upplever du känslan av gemenskap och det finns möjlighet till frågor eller reflektioner i chatten efter klassen. 

 

  • RestorativeYoga- Söndagar kl 20.00-21.00

  • Klassen består av djupt återhämtande, mestadels liggande positioner med stöd av kuddar och filtar. En perfekt uppladdning inför kommande vecka!

 

Det är alltid viktigt att du anpassar yogan till dina behov och din dagsform utan att pressa dig själv. Är du nybörjare eller begränsad i något avseende så behöver du ta hänsyn till det och alltid vara vänlig mot dig själv. Att yoga innebär att ena och balansera kropp, sinne och själ så vi kan känna oss hela.

Vår yogalärare Lisbeth Danelius har gedigen utbildning och lång erfarenhet som pedagog. Du kan läsa mer om Lisbeth här.

 

Vi vill att alla ska få chansen att yoga online! Därför erbjuder vi dig som är pensionär/student att delta för 80 kronor/klass. Ange koden "Yogaonline2021" i kassan!
OCH inte nog med det! Första gången är HELT GRATIS för ALLA om ni använder koden "yogamedgula2021".

Varmt välkomna att yoga med oss!

Visar 1 produkter
laddar