2 varianter
Bertilplatta Lång, förhöjnings- och träningsplatta - www.gulare.com

Bertilplatta Lång, förhöjnings- och träningsplatta (6 cm)

5447

Träningsplatta. Förhöjningsplatta. Mycket slitstark. Tål vatten. Mått: 80x40x6cm. Vikt 1kg.

I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar
628 kr Inkl. moms
Mängdrabatt
AntalPris per stycke
5 stycken601.25 kr
15 stycken577.50 kr

Säker betalning

Kvalitetsgaranti

30 dagar öppet köp

Förhöjnings- och träningsplattor

Produktinformation:
Plattorna är tillverkade av plyetencellplast med slutna celler. Det innebär att du kan tvätta och skura dem utan att de drar åt sig vatten. Det går även att torka av plattorna med spritlösning. Plattorna har en kantmarkering på ovansidan. På undersidan finns antihalkremsor som går att byta ut.

Plattan är mycket tålig men vid punktbelastning av tex ett stolsben eller skoklack bildas en fördjupning. Plattorna har mycket låg vikt och finns i olika storlekar.

Plattorna kan användas till balans- och styrketräning. Några andra förslag på användningsområden är tex som förhöjningsfunktion för att ta sig upp och ur sängen. Plattan används på olika arbetsplatser som te.x. för brevsortering. Butikspersonal använder plattan som förhöjningsfunktion i reception och kassadiskar. Den åttakantiga plattan passar att användas som ett hjälpmedel för att lättare komma ur rullstolen. Plattorna passar både att användas vid hemmaträning och i träningslokaler.

Mått: 80x40x6cm. Vikt 1kg.

Andra köpte också

 • Välj
  Färg & Motstånd
  Flexvit Mini - www.gulare.com

  Flexvit Mini

  Flexvit Mini är liten, lätt och praktisk. Den som inte vill gå miste om sin träning under resan kommer att hitta den perfekta resekompisen i minibanden.

   
  169 kr
   
  6100-02